Οι developers του open source app Thunderbird, επιβεβαίωσαν σήμερα ότι το open source Android email app K-9 Mail θα γίνει ο νέος Thunderbird στο Android. Και λέμε επιτέλους στον τίτλο, καθώς όπως γνωρίζουμε, ο δημοφιλής email client δεν είχε μια Android έκδοση.

Η ανάπτυξη ενός Android email client από το μηδέν, ήταν κάτι που είχε συζητήσει η ομάδα, αλλά θα απαιτούσε σημαντικούς πόρους. Η ιδέα συνεργασίας, με ένα ήδη υπάρχον open source email project στο Android, γεννήθηκε το 2018, όταν οι δυο πλευρές αποφάσισαν τη συνεργασία τους.

Η ομάδα του Thunderbird θα δώσει οικονομικούς πόρους και πόρους ανάπτυξης στο K-9 Mail, προκειμένου να βελτιώσουν σημαντικές πτυχές του, όπως την διαδικασία ρύθμισης ενός λογαριασμού, βελτιωμένη διαχείριση των φακέλων, υποστήριξη φίλτρων μηνυμάτων και τη δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων μεταξύ desktop και mobile εφαρμογής.

Στόχος, εν τέλει, να το καταστήσει ως την Android έκδοση, ενός δημοφιλούς προγράμματος που χρησιμοποιούσαμε για χρόνια στα desktop PC. Η μετάβαση δεν θα είναι άμεση, ωστόσο μέσα από συνεχείς αναβαθμίσεις, κάποια στιγμή θα αποτελέσει τον client του Thunderbird για το Android smartphone που όλοι θέλαμε μέχρι σήμερα αλλά δεν είχαμε.

Ο browser αποθηκεύει τα passwords σε απλή μορφή κειμένου – Έλεγξε τον δικό σου με αυτόν τον τρόπο

K-9 Mail Android

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.