Ένας πληροφοριοδότης έστειλε δύο φωτογραφίες από το Samsung Galaxy S6 Active. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την πρόσοψη και το πίσω μέρος της συσκευής, όπου παρατηρούμε την ενισχυμένη κατασκευή.

Galaxy S6 Active

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η συσκευή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες εξ’ αρχής. Στο πίσω μέρος η κάμερα και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών, είναι όπως ακριβώς και στο Galaxy S6. Η βασική διαφορά με το απλό S6 είναι πως δεν έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, λόγω της αδιάβροχης και ανθεκτικότερης κατασκευής.

Σύμφωνα με την πηγή, το Galaxy S6 Active, θα έχει αριθμό μοντέλου SM-G890A και θα διαθέτει μπαταρία 3500mAh, αρκετά μεγαλύτερη από την 2550mAh του Galaxy S6.

Από ότι φαίνεται θα έχουμε το ίδιο hardware στο εσωτερικό με την απλή έκδοση της συσκευής, δηλαδή Exynos 7420 και 3GB RAM. Η οθόνη θα είναι 5.1 ίντσες τεχνολογίας Super AMOLED, ανάλυσης Quad HD. Η κάμερα θα είναι στα 16MP, με την εμπρόσθια να είναι 5MP.

Δεν έχουμε πληροφορίες για την ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής, ούτε για την τιμή της. Μείνετε συντονισμένοι όμως στο Techmaniacs για να μάθουμε τα πάντα παρέα, μόλις υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.