Το iPhone 16 Pro θα μπορούσε πράγματι να διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button. Μια θήκη που διέρρευσε, η οποία δεν είναι κατασκευασμένη από την Apple, αποκαλύπτει τη θέση του κουμπιού. Η πηγή έχει ένα αρκετά καλό ιστορικό σχετικά με τα προϊόντα της Apple.

Η θήκη δείχνει μια σαφή εγκοπή στη δεξιά πλευρά, ακριβώς κάτω από το κουμπί ενεργοποίησης. Είναι ενδιαφέρον ότι το κουμπί ενεργοποίησης έχει ένα κάλυμμα από καουτσούκ, ενώ το αναμενόμενο Capture Button όχι. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο σχεδιασμό της θήκης ή θα μπορούσε να σχετίζεται με το ίδιο το κουμπί, που ίσως είναι αφής με μεταβλητή ευαισθησία για την εκτέλεση χειρονομιών.

iPhone 16 Pro Case Capture Button

Πρώτη φορά αναφέρθηκε ότι η Apple εργάζεται στην προσθήκη ενός Capture Button στα επερχόμενα iPhone 16 Pro πριν μερικές εβδομάδες. Μαζί με το κουμπί Action Button, που βρίσκεται στο αριστερό μέρος, θα συμπληρώνει τα νέα στοιχεία ελέγχου των iPhone. Αυτή η τάση δεν θυμίζει καθόλου την Apple και τα σχέδια που είχε πριν λίγα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, το Capture Button αναμένεται να μιμείται το κουμπί κλείστρου σε μια τυπική φωτογραφική μηχανή, οπότε η εγκοπή προσφέρει την απαραίτητη ελευθερία για το σωστό πάτημα. Το πάτημα έως τη μέση της διαδρομής θα ενεργοποιήσει την εστίαση, ενώ το πλήρες πάτημα θα θέτει σε λειτουργία τη λήψη της φωτογραφίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.