Σήμερα έχουμε νέες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν πως το Google Pixel 3 XL θα έρθει με notch και με μονή κάμερα. Σύμφωνα με την τελευταία διαρροή βλέπουμε ένα render θήκης, που μας δίνει αρκετές πληροφορίες.

Τα καλά νέα είναι πως το notch θα περιλαμβάνει το δεύτερο ηχείο, ώστε να διατηρήσει η συσκευή τον στερεοφωνικό ήχο του προκατόχου του. Το notch δεν είναι πολύ μεγάλο και θα είναι η πρώτη συσκευή με Android P, που έρχεται με υποστήριξη notch. Οι μέχρι τώρα φήμες μας έχουν αποκαλύψει πως η συσκευή θα έρθει με οθόνη 6.2 ιντσών (σε σχέση με τις 6 ίντσες του Pixel 2 XL).

Στο πίσω μέρος της θήκης βλέπουμε εγκοπή για μία μόνο κάμερα, ενώ έχουμε και μία εγκοπή στην θήκη για τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σε περίπτωση που δεν είστε φανατικοί των notches, όμως θέλετε Google smartphone, τότε το Pixel 3 είναι για εσάς, εκτός αν προτιμάτε κάτι με Snapdragon 710, οπότε το Pixel Lite θα είναι για εσάς. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει φέτος η Google με την κάμερα της συσκευής, καθώς το Pixel 2 XL παραμένει μια από τις καλύτερες συσκευές στο κομμάτι της φωτογραφίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.