Μόλις διέρρευσαν οι θήκες των Xiaomi 12 και φαίνεται να έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δούμε τον πραγματικό σχειδασμό του module των τηλεφώνων. To leak περιέχει φωτογραφίες των θηκών τριών μοντέλων, του βασικού, του Pro, και ενός που αναφέρει ως U, αν και μάλλον εννοεί το Xiaomi 12 Ultra.

Το βασικό και το Pro δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο, στην κορυφή του module υπάρχει ένας μεγάλος φακός, από κάτω βλέπουμε δύο μικρότερους, και δίπλα το LED flash, ίσως στην εγκοπή να υπάρχουν και άλλοι αισθητήρες.

Το Xiaomi 12 Ultra όμως φαίνεται να μην είναι αυτό που περιμέναμε. Βλέπουμε ένα κυκλικό τεράστιο module με έναν μεγάλο κεντρικό φακό, περισκοπική κάμερα, έναν μικρότερο φακό, τριπλό LED flash, και αρκετούς ακόμα αισθητήρες. Συνολικά υπάρχουν 8 εγκοπές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.