Η Sony ενημέρωσε την σελίδα υποστήριξης της για να δείξει ότι τουλάχιστον έξι συσκευές της δεν θα λάβουν την ενημέρωση σε Android 5.1.1 Lollipop, αλλά θα πάνε απευθείας στο Android 6.0 Lollipop.

Sony-Xperia-update-frpm-50-to-60-Marshmallow-th

Αυτές οι συσκευές είναι τα Xperia Ζ3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia C4, Xperia C5 Ultra, Xperia Μ4 Aqua και Xperia M5. Η σελίδα υποστήριξης για όλα αυτά πλέον δείχνει το Android 6.0 Marshmallow ως την επόμενη έκδοση αναβάθμιση, ακόμα κι αν όλα αυτά εξακολουθούν να τρέχουν Android 5.0 Lollipop.

Αυτό είναι αρκετά λογικό, καθώς το Andoid Marshmallow είναι ήδη διαθέσιμο. Εάν η Sony δούλευε πρώτα πάνω στην ενημέρωση σε Android 5.1.1 και μετά σε Android 6.0, μπορείτε να φανταστείτε πόσο αργά θα γινόταν διαθέσιμη η νεότερη έκδοση του Android.

Αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε ακριβώς οι χρήστες αυτών των συσκευών θα λάβουν την αναβάθμιση τους. Ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί ξεκινώντας τους επόμενους μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.