Το AnTuTu είναι ίσως το δημοφιλέστερο benchmark μέχρι στιγμής και όπως κάθε φορά, μας έδωσε τα στατιστικά του περασμένου τριμήνου, με τις δημοφιλέστερες συσκευές που δοκιμάστηκαν. Η εταιρία δημοσίευσε τις δέκα δημοφιλέστερες συσκευές ανά περιοχή. Η περίοδος των στατιστικών είναι από την πρώτη Ιουλίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και είναι τόσο σε παγκόσμια κλίμακα, όσο και σε τοπική, σε χώρες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

antutu-top-10-smartphones-q3-2016_1

Σε παγκόσμια κλίμακα τα πρωτεία έχει το Samsung Galaxy Note 5, το οποίο ακολουθούν τα Galaxy S7 και Galaxy S6 Edge. Την τέταρτη θέση πήρε το Xiaomi Redmi Note 3, ενώ το Galaxy S7 Edge έπιαση την πέμπτη θέση στην λίστα. Σε παγκόσμια κλίμακα η Samsung κατάφερε να πιάσει 4 από τις 5 πρώτες θέσεις, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Η λίστα κλείνει με το LG G3, το Huawei Mate 8, το ASUS ZenFone 2, το LeEco 2 και το Meizu M3 Note.

antutu-top-10-smartphones-q3-2016_2

Στα στατιστικά βλέπουμε και την αγορά της Κίνας, που τα νούμερα αλλάζουν αρκετά, αφού στις πέντε πρώτες θέσεις υπάρχει μόνο ένα Samsung. Την πρωτεία κερδίζει το Xiaomi Redmi Note 3, ενώ το ακολουθεί το Samsung Galaxy S7 και το Vivo X7. To OPPO R9 έρχεται στην πέμπτη θέση, ενώ το Huawei P9 το ακολουθεί. Η συνέχεια της λίστας περιλαμβάνει το Meizu M3 Note, το Samsung Galaxy S7 Edge, το Huawei Honor 8, το Xiaomi Mi5 και το LeEco 2.

antutu-top-10-smartphones-q3-2016_3

Κλείνοντας με την Αμερικάνικη αγορά, θα δούμε το Google Nexus 6P να καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Ακολουθεί το Galaxy Note 5 και το Galaxy Note 4. Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το Nexus 6, ενώ ακολουθεί το Motorola Moto X Style. Η λιστα συμπληρώνεται με το Motorola Moto G, το Google Nexus 5, ένα OnePlus  (δεν αναφέρεται μοντέλο), το Samsung Galaxy S6 και το Galaxy S7 Edge.

Στην συνέχεια έχουμε αποτελέσματα για Ινδία, Ταιβάν, Κορέα, Γερμανία και άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ