Η OnePlus είναι γνωστό ότι ασχολείται με τα virtual events με κορυφαία υλοποίηση την παρουσίαση του OnePlus Nord. Τώρα, η εταιρεία άνοιξε τον OnePlus World, ένα εικονικό μουσείο στο οποίο μπορείς να δεις όλα της τα προϊόντα.

Στον OnePlus World δημιουργείς το δικό σου avatar, κινείσαι με τα WASD  και περιστρέφεις την κάμερα με τα βελάκια. Τα γραφικά και το 3D περιβάλλον δεν θα τα έλεγες και τέλεια, αλλά αυτά είναι τώρα, τι να κάνουμε.

Εκτός από τη μεγάλη γκαλερί με τα τηλέφωνα και τα προϊόντα της εταιρείας, στον OnePlus World υπάρχουν διάφορα mini games, φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με τα smartphones της κατασκευάστριας, και άλλα.

Όσο κινείσαι στον χώρο και ασχολείσαι με όλες τις δραστηριότητες που προσφέρει ο OnePlus World κερδίζεις πόντους. Με τους πόντους αυτούς μπορείς να κερδίζεις διάφορα αξεσουάρ, ή OnePlus 8T που προσφέρει η εταιρεία.

Τέλος, η παρουσίαση του OnePlus 8T, που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου, θα προβληθεί στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube και στον OnePlus World. Οι χρήστες θα μπορούν να φτιάξουν αίθουσες προβολής και να καλέσουν τους φίλους τους να δούνε μαζί το event.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.