Η Huami επαναπροσδιορίζει το τι σημαίνει smartwatch κυκλοφορώντας μία εντελώς διαφορετική από το συνηθισμένο συσκευή. Το Amazfit Neo είναι ένα ρολόι που βοηθάει του παλιούς να θυμούνται και τους νέους να μαθαίνουν.

Amazfit Neo Launch

Η οθόνη του Amazfit Neo είναι μονόχρωμη LCD με διαγώνιο 1,2 ίντσες, always-on λειτουργία και backlight, την οποία μπορούμε να διαβάζουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Amazfit Neo Launch

Το σώμα του smartwatch είναι πλαστικό με design από άλλη εποχή και η μπαταρία των 160mAh προσφέρει τέσσερις εβδομάδες αυτονομία. Από λειτουργίες, το Amazfit Neo κάνει track τα βήματα, τη δραστηριότητα του χρήστη, τον ύπνο, τον καρδιακό ρυθμό, και είναι αδιάβροχο 5ATM.

Τιμούλα; Σε βλέπω να ρωτάς και απαντάω. Είναι διαθέσιμο στην Κίνα για 279 yuan (κάπου στα 35 ευρώ) , αλλά σε κινεζομάγαζα τύπου AliExpress το βρίσκεις στα 43 με 44 ευρώ αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.