Οι εταιρείες προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για ένα πιο βιώσιμο μέλλον με τη δημιουργία πιο πράσινων συσκευών, συσκευασιών, και αξεσουάρ. Ωστόσο, δεν αρκεί μία συσκευή να είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα ή ανακυκλώσιμα υλικά, ούτε να μην έχει φορτιστή στη συσκευασία ούτως ώστε να συμβάλλει στη μείωση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αποβλήτων. Γι’ αυτό, εταιρείες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα του πλανήτη, δημιούργησαν υπηρεσίες ανακύκλωσης συσκευών. Τα Public, σε συνεργασία με την iRepair, λανσάρουν τα δικά τους second go refurbished laptop και iPhone, που στην ουσία είναι συσκευές τις οποίες κάποιοι θα πετούσαν, παρά το γεγονός ότι με λίγη φροντίδα θα μπορούσαν να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα για πολύ καιρό ακόμη.

Οι διαφορές των μεταχειρισμένων iPhone από τα refurbished

Τα refurbished προϊόντα είναι ανακατασκευασμένες συσκευές και αποτελούν τον πιο έξυπνο τρόπο να αποκτήσεις αυτό που θες χωρίς να πληρώσεις την αρχική τους αξία. Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Μία ανακατασκευασμένη συσκευή είναι μία “μεταχειρισμένη” συσκευή την οποία ειδικοί έχουν αναλάβει να επαναφέρουν στην παλιά της δόξα, αντικαθιστώντας ελαττωματικά εξαρτήματα, επιδιορθώνοντας σημαντικές βλάβες, και τα λοιπά. Σε αντίθεση με τις “συμβατικές” μεταχειρισμένες συσκευές, μία ανακατασκευασμένη συσκευή είναι σαν καινούργια και έχει πάντα κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας. Οπότε είναι καλύτερα να επιλέγουμε τα Public και τη second go, αντί να αγοράζουμε μεταχειρισμένες συσκευές μέσω αγγελιών.

Οι ενδελεχείς έλεγχοι για την αξιολόγηση ποιότητας που περνούν τα μεταχειρισμένα iPhone στα Public

Σε τι διαφέρουν τα second go refurbished προϊόντα των Public από αυτά άλλων εταιρειών ή καταστημάτων; Αρχικά, οι ειδικοί της iRepair αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες επιδιορθώσεις και να κάνουν έναν έλεγχο 28 σημείων, ώστε να εξασφαλίσουν ότι η συσκευή λειτουργεί σαν καινούργια. Έπειτα παρέχεται ένας χρόνος εγγύηση σε όλες τις συσκευές που προσφέρονται, έχοντας την ίδια ασφάλεια όπως η αγορά μιας νέας συσκευής. Αυτές οι συσκευές είναι 100% λειτουργικές και διαβαθμίζονται με βάση μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση σε τρεις βαθμίδες, τις A και B για συσκευές σε άριστη κατάσταση και ανεπαίσθητα ή εμφανή σημάδια χρήσης, αντίστοιχα, και τη C για συσκευές σε καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης.

Γιατί να αποκτήσεις μεταχειρισμένο iPhone από τα Public

Όλες οι ανακατασκευασμένες συσκευές της second go που προσφέρουν τα Public είναι σε εργοστασιακή κατάσταση, χωρίς οποιοδήποτε περιεχόμενο. Οπότε, κατά το πρώτο άνοιγμα πρέπει ο χρήστης να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Επιπλέον, η second go εγγυάται ότι όλες οι συσκευές έχουν 80% υγεία μπαταρίας ή υψηλότερη. Σε κάθε περίπτωση, αν ο κάτοχος αποφασίσει ότι δεν θέλει τη συσκευή μπορεί να την επιστρέψει στα καταστήματα Public και να πάρει πίσω τα χρήματα του. Τα Public αποστέλλουν τις συσκευές δωρεάν και δίνουν τη δυνατότητα επιστροφής εντός 30 ημέρων. Επίσης, τα προϊόντα δεν αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασίας, αλλά σε 100% πράσινες συσκευασίες σχεδιασμένες από τη second go.

Γιατί να να προτιμήσεις ένα refurbished από ένα μεταχειρισμένο iPhone

Όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά, αλλά υπάρχουν ορισμένοι ακόμα παράγοντες που κάνουν τα refurbished προϊόντα μία καλύτερη επιλογή από τα “συμβατικές” μεταχειρισμένες συσκευές, και αυτοί αφορούν το κόστος τους. Αρχικά, οι ανακατασκευασμένες συσκευές μπορεί να είναι έως και 50% φθηνότερες από μία καινούργια και αρκετές φορές πιο οικονομικές από τις μεταχειρισμένες που πωλούνται σε διάφορες πηγές. Επιπλέον, η second go και η Public συνοδεύουν κάθε συσκευή με φορτιστή και καλώδιο φόρτισης, ώστε ο χρήστης να έχει όλα όσα χρειάζεται.

Μεταχειρισμένα iPhone και laptop στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αυτή τη στιγμή, οι διαθέσιμες συσκευές είναι refurbished iPhone και laptop της Dell, με περισσότερα προϊόντα να προστίθενται συνεχώς. Ενδεικτικά, θα αναφέρουμε ότι ένα ανακατασκευασμένο iPhone 12 64GB κοστίζει 550 ευρώ τη στιγμή που ένα καινούργιο έχει μέχρι και 849 ευρώ, ενώ τα “μεταχειρισμένα” χωρίς εγγύηση και καμία πιστοποίηση τα βρίσκει κανείς ακόμα και στα 600 ευρώ. Το ερώτημα λοιπόν είναι «Τι περιμένεις;», μπες τώρα στα Public και κάνε δικό σου το smartphone ή το laptop που πάντα ήθελες, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, με εγγύηση, και πάνω από όλα την υπογραφή των ειδικών για την άριστη κατάσταση του «μεταχειρισμένου» προϊόντος που έχεις στα χέρια σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.