Η OnePlus είναι μία από τις εταιρείες που παρέχουν αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας στους χρήστες της για αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία των συσκευών της. Το OnePlus One κυκλοφόρησε με το Android KitKat 4.4.2 και αναβαθμίστηκε μέχρι το Android Marshmallow 6.0.1.

Μπορεί το OnePlus One να κυκλοφόρησε το μακρινό 2014 και η κατασκευάστρια να μην το ενημερώνει πλέον, αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι να περάσει κάποιος μία νεότερη έκδοση του Android, αρκεί το hardware να μπορεί να την τρέξει. Η βασικότερη μέθοδος αναβάθμισης ενός smartphone είναι η εγκατάσταση custom ROM, όπως η πολύ γνωστή LineageOS.

Η τελευταία έκδοση του LineageOS είναι η 17.1, βασίζεται στο Android 10, και υποστηρίζει ακόμα και το OnePlus One, του οποίου το κωδικό όνομα είναι “bacon”. Το build δεν είναι ακόμη διαθέσιμο προς λήψη, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν τη ROM στο smartphone τους αξίζει να έχουν τον νου τους, ώστε να την κατεβάσουν μόλις γίνει διαθέσιμη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.