Η Amazfit επιτέλους εισέρχεται και στο χώρο των πραγματικά ασύρματων ακουστικών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2020, η Huami, η εταιρεία που δημιουργεί τα Amazfit wearables ανακοίνωσε δυο νέες προτάσεις. Η πρώτη πρόταση, ακούει στην ονομασία Amazfit Powerbuds, η διάρκεια μπαταρίας των οποίων αγγίζει τις 8 ώρες και η οποία επεκτείνεται σε ως 24 ώρες με την ενσωματωμένη θήκη.

Προσφέρουν ένα Thru mode το οποίο επιτρέπει τον ήχο του περιβάλλοντος να εισέλθει όποτε το επιθυμείς, ενώ μπορούν να παρακολουθούν και το καρδιακό παλμό. Διαθέτουν πιστοποίηση IP55 και touch controls στην εξωτερική πλευρά. Η τιμή είναι το πιο ελκυστικό feature. Τα PoweBuds κοστίζουν μόλις 99 δολάρια και είναι φθηνότερα από άλλα wireless earbuds , όπως τα  AirPods Pro, Sony WF-1000XM3, Huawei Freebuds 3.  Θα γίνουν διαθέσιμα για αγορά από τον Φεβρουάριο.

Η δεύτερη πρόταση ακούει στην ονομασία Amazfit Zenbuds, τα οποία έχουν σαν στόχο να χωρέσουν πλήρως στο αυτί σου για να σε απομονώσουν από τον εξωτερικό ήχο ενώ κοιμάσαι.  Έρχονται επίσης με Knowles Balanced Armature drivers, που μπορούν επίσης να βρεθούν και στα  OnePlus Bullets Wireless 2, για απίστευτη ποιότητα ήχου.

Τα Zenbuds απενεργοποιούνται αυτόματα όταν θα αποκοιμηθείς. Επιπλέον συλλέγουν δεδομένα καρδιακού παλμού, της θέσης του σώματος και των κινήσεων, παρέχοντας ένα αναλυτικό report της ποιότητας αυτού.Θα γίνουν διαθέσιμα εντός του 2020 χωρίς να γνωρίζουμε επακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.