Είχαμε δει πριν λίγες μέρες πως το iPhone 6 Plus με 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, είχε πρόβλημα με συνεχόμενες επανεκκινήσεις. Από ότι φαίνεται όμως, δεν έχει να κάνει με την διαχείριση της μνήμης, αλλά με το hardware της συσκευής και συγκεκριμένα με τον ελεγκτή μνήμης που χρησιμοποιήθηκε.

iphone6plus1

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πως η Apple δεν χρησιμοποίησε το πιο σταθερό chip για εσωτερική μνήμη, αλλά TLC Flash, που ναι μεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερη πληροφορία, αλλά δεν είναι τόσο σταθερό, επειδή ενδέχεται να παραχθούν περισσότερα λάθη. Επίσης η τιμή του είναι αρκετά πιο χαμηλή και για αυτό τον λόγο φαίνεται να το χρησιμοποίησε η Apple, αντί να πάει σε MLC όπως οι υπόλοιπες iΣυσκευές.

Αρκετές είναι οι αναφορές με προβληματικές συσκευές που παρουσίασαν προβλήματα με freezes και επανεκκινήσεις. Ελπίζουμε πως οι προβληματικές συσκευές θα αντικατασταθούν από την Apple, αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη θέση της εταιρίας. Μέχρι στιγμής καταναλωτές με το εν λόγω πρόβλημα που το πηγαίνουν στο σέρβις, παίρνουν νέα συσκευή. Πάντως κατά την γνώμη μας, μια συσκευή που κοστίζει 1100 ευρώ, είναι απαράδεκτο να φοράει φθηνότερη flash memory για να γλυτώσουν ένα πολύ μικρό ποσό.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. καλα τα εχει σακατεψει τα προβατακια της . απο τοτε που βγηκε το 6 ολο για προβληματα ακουμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.