Μπορεί τα πρώτα Google Glass να μην έχουν βγει στην αγορά ακόμα και πιθανότατα να μην τα δούμε να βγαίνουν, αλλά το επόμενο μοντέλο τους ίσως να έχει επεξεργαστή από την Intel στο εσωτερικό του. Αυτό υποστηρίζει η Wall Street Journal, που έμαθε την πληροφορία από άτομο που είναι ενημερωμένος σχετικά με το θέμα.

google glass

Ενώ ακούγαμε πως έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το Google Glass, μαθαίνουμε πως θα έχουν διάδοχο και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Η Intel έχει αργήσει πολύ να μπει στην αγορά των smartphones, αφού πέρσι είδαμε την πρώτη 4G συσκευή με intel chipset. Το έχει πάρει πλέον πολύ σοβαρά όμως, σε σημείο που ενοποιεί το τμήμα pc με αυτό των smartphones, κάτι που σίγουρα τρομάζει τον ανταγωνισμό, αφού είναι ακόμα ο βασιλιάς στην κατασκευή επεξεργαστών.

Μαθαίνουμε επίσης πως η Intel θα φροντίσει να προωθήσει το Google Glass που θα φοράνε το chipset της, αλλά δεν έχουμε ακούσει ακόμα τίποτα για την υλοποίηση και τα θετικά που θα έχει αυτή η συνεργασία. Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχουν απαντήσει σε αυτή την αναφορά. Ας ελπίσουμε πως θα το κάνουν σύντομα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.