Πώς θα σας φαινόταν ένα laptop με έναν δυνατό Intel Core i5, Windows 8.1, οθόνη ανάλυσης 3200×1800(!;) 15.6”ιντσών, 4GB RAM και δίσκο 128GB SSD; Ωραίο δεν ακούγεται; Η Sharp είπε να το πάει λίγο παραπέρα το θέμα και αντί για laptop να μας τα δώσει όλα αυτά σε ένα tablet! Το Sharp RW-16G είναι ένα tablet στα πρότυπα του 20″ιντσών 4Κ Toughpad της Panasonic και του νέου Samsung Galaxy TabPRO 12.2.

sharp-15-inch-tablet-

Η Sharp απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και γραφίστες με αυτή τη συσκευή γι’ αυτό κι έχει την δυνατότητα να μοιραζόμαστε ότι βλέπουμε στην οθόνη μας κάτι που είναι αρκετά βολικό για παρουσιάσεις. Επίσης με την τεχνολογία IGZO που ενσωματώνουν στις οθόνες της, η συσκευή κρατάει μέχρι και 9 ώρες σε λειτουργεία. Η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή και πιθανότατα να το δούμε μόνο στην Ιαπωνική αγορά. Αν πάλι ψάχνετε κάτι τέτοιο ίσως σας καλύψει η αντίστοιχη λύση της Samsung ή το Surface Pro 2

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή και δυνατή λύση αλλά βάρος; Επίσης αν δεν έρθει Ευρώπη τι να το κάνεις…. Οι σχιστομάτιδες πάντως έχουν επιλογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.