Το Lenovo Legion έχει εμφανιστεί εδώ και μέρες στο JD.com και μέχρι τώρα η καταχώρηση αποκάλυπτε απλά μερικά βασικά χαρακτηριστικά. Πλέον, η σελίδα πρόσθεσε μερικά renders του gaming smartphone και αρκετά από τα teaser posters που έχουμε δει κατά καιρούς.

Ξεκινάμε με την πρόσοψη, το Lenovo Legion έχει μέτρια προς μικρά bezels και δύο φαρδιά ηχεία πάνω και κάτω. Δεν υπάρχει notch ή punch hole γιατί η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη σε έναν pop-up μηχανισμό με ψαγμένο design, στη δεξιά πλευρά του smartphone.

To Lenovo Legion έχει επιφάνειες αφής και στις δύο πλευρές, ενώ στην κάτω και πάνω πλευρά θα βρούμε θύρα USB type-C, μικρόφωνο, και τα λοιπά. Στην πλάτη, το gaming smartphone έχει διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη τοποθετημένη στο κέντρο με διπλό LED flash. Επίσης, έχει ένα RGB στο σχήμα του λογότυπο της Legion.

Η εταιρεία σχεδίασε το Lenovo Legion με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης να μπορεί να το κρατάει οριζόντια και να παίζει οποιοδήποτε παιχνίδι θέλει, έχοντας πρόσβαση στη selfie κάμερα, τα μικρόφωνα, τα ηχεία, και φυσικά σε θύρα φόρτισης που θα του εξασφαλίσει ατελείωτη ψυχαγωγία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.