Τα Vivo X50 και X50 Pro είναι εντυπωσιακά για έναν λόγο, έχουν micro gimbal στην κύρια κάμερα, τουλάχιστον το Pro γιατί στο απλό δεν υπάρχει χώρος το module. Έχουμε δει την πλάτη τους αλλά δεν έχουμε ιδέα για την μπροστά μεριά.

Ο @Sudhanshu1414 δημοσίευσε στο Twitter τα official renders των Vivo X50 και X50 Pro, σε πολύ υψηλή ανάλυση, και έτσι μάθαμε τα πάντα για το design τους. Το απλό θα κυκλοφορήσει σε ροζ, μπλε και μαύρο χρώμα. Έχει 2.5D οθόνη με μέτρια bezels και punch hole με μονή selfie κάμερα. Τα κουμπιά είναι όλα τοποθετημένα στη δεξιά μεριά, έχει in-display fingerprint scanner, και τετραπλή κάμερα σε κάθετο module.

Το Vivo X50 Pro θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και μπλε χρώμα. Έχει curved οθόνη με μέτρια bezels πάνω και κάτω, in-display fingerprint scanner, και punch hole με μονή selfie κάμερα. Τα κουμπιά είναι όλα τοποθετημένα στη δεξιά μεριά και το module έχει παράξενη διάταξη. Στην κορυφή είναι η κύρια micro gimbal κάμερα, από κάτω υπάρχουν δύο αισθητήρες ο ένας δίπλα στον άλλο, και στο τέλος ο περισκοπικός τηλεφακός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.