Έχουν περάσει χρόνια από την εποχή που έπαιζα βιντεοπαιχνίδια με φίλους στον καναπέ, απολαμβάνοντας αξέχαστες στιγμές γέλιου και χαράς. Μια αναλαμπή εκείνων των ημερών, κατάφερα να ξαναζήσω παίζοντας το That’s You!, παιχνίδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποκλειστικά στο PS4 από την εταιρία Wish Studios.

Το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί ένα party game στο οποίο 2 έως 6 παίκτες, διαγωνίζονται μεταξύ τους απαντώντας ερωτήσεις που αφορούν τους υπόλοιπους παίκτες, ζωγραφίζοντας σκετσάκια για κάποιο συγκεκριμένο θέμα και βγάζοντας φωτογραφίες σε διάφορες πόζες! Θα αναρωτηθεί λοιπόν κανείς πώς γίνεται να τα κάνουν όλα αυτά 6 άνθρωποι με μόνο ένα PS4… και η απάντηση είναι: τα smartphones!

Κατεβάζοντας λοιπόν την ομώνυμη εφαρμογή από το Play Store και App Store θα μπορεί ο κάθε παίκτης να συνδεθεί στο PlayStation4 και να μπορεί να εκτελέσει όλα τις δυνατότητες που περιγράψαμε παραπάνω! Η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε κινητό με ελάχιστο μέγεθος τα 55MB. Αφού δημιουργήσουν τα προσωπικά προφίλ τους στη εφαρμογή (διαδικασία που είναι εξίσου διασκεδαστική) ξεκινά το κυρίως παιχνίδι! Ένα παράδειγμα από τις ερωτήσεις που “πέφτουν” συνήθως είναι: “Βρίσκεστε για κάμπινγκ σε μια παραλία και ξαφνικά ακούτε παράξενους θορύβους… ο παίκτης Χ τι θα έκανε;”. Πόντους κερδίζετε αν απαντήσετε τις ίδιες απαντήσεις με τον παίκτη Χ. Επιπρόσθετα, αν γνωρίζεστε πάρα πολύ καλά μπορείτε να ποντάρετε και τζόκερ για επιπλέον πόντους!

Περνώντας στο τεστ ζωγραφικής, σας δίνεται ένα θέμα και μια εικόνα, στην οποία θα πρέπει να σχεδιάσετε πάνω της χρησιμοποιώντας την οθόνη του κινητού σας και τα βασικά εργαλεία της εφαρμογής. Spoiler… μην περιμένετε φοβερά αποτελέσματα!

Τέλος, έχουν το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του That’s You! όπου κεντρικό ρόλο θα παίξει η φάτσα σας και η μπροστινή κάμερα του κινητού σας. Τα θέματα που πέφτουν σε αυτήν τη περίπτωση είναι μια φωτογραφία ενός ανθρώπου την οποία εσείς θα πρέπει να μιμηθείτε. Η καλύτερη (η και χειρότερη) φωτογραφία ψηφίζεται από τους συμπαίκτες σας και κερδίζετε ανάλογους πόντους!

Στο τέλος του κάθε γύρου, οι πόντοι που μαζέψατε από τις 3 διαδικασίες συνψηφίζονται και “ζυγίζονται” μετρώντας το βαθμό της φιλίας που έχετε με τα διάφορα άτομα που αποτελούν την οικογένεια ή τους φίλους σας!

Το That’s You! προσφέρει αρκετή ποικιλία ως προς τις ερωτήσεις που τίθει, διασκεδάζοντας αρκετά το κοινό, με μοναδικό μειονέκτημα την χρήση της αγγλικής ως μοναδική γλώσσα του παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί πρόβλημα για άτομα που δεν γνωρίζουν αρκετά καλά την αγγλική. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το That’s You! διατίθεται δωρεάν στους κατόχους PS Plus, και σας συνιστούμε να το κατεβάσετε τώρα, γιατί αλλιώς τα 19.99€ που κοστολογείται είναι υπερβολικά για το περιεχόμενο που προσφέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.