Οι Κινέζοι είναι άσσοι στο να βρίσκουν λύσεις στις ανάγκες του κοινού και για άλλη μια φορά πρωτοτύπησαν. Έτσι έδωσαν την υπέρτατη λύση σε όσους πηγαίνουμε με τις συζύγους, φίλες και σχέσεις μας για ψώνια. Η διαδικασία των αγορών είναι επίπονη για εμάς τους άντρες, οπότε τι καλύτερο από λίγο gaming όσο περιμένουμε να διαλέξουν εκείνες τα ρούχα τους; Το εμπορικό Global Harbour, στη Σανγκάη εγκατέστησε γυάλινους θαλάμους, για τους βασανισμένους άντρες συνοδούς στα ψώνια. Στον κάθε θάλαμο υπάρχει μια καρέκλα και μια κονσόλα με ρετρό παιχνίδια από τα 90s, ώστε να απασχολούνται οι άντρες, την ώρα που οι γυναίκες κάνουν μανιωδώς ψώνια.

Στην παρούσα φάση η χρήση είναι δωρεάν, αλλά στο μέλλον ίσως υπάρχει κάποιο αντίτιμο για την χρήση τους.

Οι απόψεις για την υλοποίηση διίστανται, καθώς ορισμένοι το θεωρούν καταπληκτικό για να σκοτώσουν τον χρόνο τους, ενώ άλλοι θα ήθελαν καλύτερο εξαερισμό και κλιματισμό, αφού ζεστάθηκαν πολύ την ώρα που έπαιζαν.

Ο αντρικός σταθμός (a la παιδικός σταθμός) προσπαθεί να δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα των αντρών. Το μόνο αρνητικό που βλέπουμε στο εγχείρημα είναι πως δεν θα έχουμε την προσοχή μας στα ποσά που φορτώνεται η κάρτα μας, όσο αγοράζει το έτερον ήμισυ, με αποτέλεσμα να μας βγει ξινή η διασκέδαση…

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.