Ένα μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής για το 5G στο δημοτικό συμβούλιο της Glastonbury, προτείνει τη χρήση των Anti 5G USB “5GBioShield”. Τι είναι αυτό θα μου πεις. Είναι USB sticks που σε προστατεύουν από το 5G και λογικά από τον κορονοϊό; Λέμε τώρα.

Το όλο θέμα ξεκινάει από τις θεωρίες συνωμοσίας ότι το 5G έχει σχέση με τον κορονοϊό, και πως προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας. Οι θεωρίες αυτές έγιναν η αφορμή κάποιοι να κάψουν ακόμα και πύργους 5G. Το μέλος λοιπόν της συγκεκριμένης επιτροπής, “συμβουλεύει” τους πάντες να αγοράσουν αυτά τα “προστατευτικά” στικάκια. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει δοκιμάσει τη συσκευή και δουλεύει.

Μπορεί να μην υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι το 5G σκοτώνει πουλιά, προκαλεί ασθένειες, και όλα αυτά, αλλά ποιος μπορεί να εμποδίσει οποιονδήποτε scammer να πουλήσει ότι θέλει.

Θα μπορούσε ο τύπος να έχει κέρδος από όλα αυτά. Σπείρει παντού το φόβο με στόχο να προωθήσει τα 5GBioShield και η εταιρεία που τα φτιάχνει να του δίνει ποσοστά από τις πωλήσεις. Στις θεωρίες λοιπόν όλοι καλοί είμαστε.

Το πιο τρελό είναι ότι οι άνθρωποι αγοράζουν αυτό το USB sticks των 128MB πληρώνοντας 350 ολόκληρα δολάρια. Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά κανένα στικάκι δεν μπορεί να κόψει 100% το σήμα μιας 5G κεραίας, ειδικά με τέτοια τιμή. Το BBC News λέει ότι τα 5GBioShield κοστίζουν μόνο 6 δολάρια, αλλά από ότι φαίνεται η anti 5G ικανότητα τους εκτοξεύει την τιμή στα σύννεφα.

Έχετε τον νου σας. Είτε πιστεύετε σε όλες αυτές τις θεωρίες, είτε όχι, μην πέφτετε θύματα τέτοιων απατεώνων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ξέφυγε το πράγμα… Χαχαχαχαχαχα!!! Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω ένας που θα δώσει τα χρήματα του για αυτο το άκυρο usb stick…

  2. Θα βρεθούν, θα βρεθούν. Μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική μηχανή από την ανθρώπινη βλακεία δεν υπάρχει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.