Μπορεί η LG πλέον να μην απολαμβάνει το ίδιο μερίδιο αγοράς όπως άλλοι κατασκευαστές, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένοι πιστοί οπαδοί της εταιρείας, που περιμένουν την επόμενη συσκευή, το LG G9 ThinQ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξει ένα LG G9 ThinQ.

Ειδικότερα, πολλά Κορεατικά μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι η σειρά G στο σύνολό της είναι πλέον νεκρή. Δεν θα υπάρχει LG G9 ThinQ, δεν θα υπάρξει LG G10 ή LG G9X ThinQ. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια ενός briefing με παρόχους. Η LG αυτή τη στιγμή εστιάζει στην κατηγορία των 5G value flagships, καθώς με αυτήν πιστεύει ότι θα επανέλθει δυναμικά. Θα διαθέσει μάλιστα, ένα τέτοιο handset μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του έτους.

Δεν έχουμε ιδέα πως αυτός ο αντικαταστάτης του LG G9 ThinQ θα μοιάζει, αν και η εταιρεία μένει πλήρως προσηλωμένη στο πείραμα με τις Dual Screen συσκευές. Επίσης κάτι σημαντικό, δεν θα εξοπλιστεί με flagship επεξεργαστή αντίθετα λέγεται ότι θα μεταβεί στον Snapdragon 765. Έχουν υπάρξει και κάποιες φήμες που τονίζουν ότι θέλει να αναβιώσει την αίγλη των chocolate phone. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάει η LG κριμα κριμα ποιος ξαναγυρίζει πίσω στο μήλο μετά από ολα αυτα τα χρόνια …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.