Μιλώντας αποκλειστικά στο Theverge στις παραμονές της παρουσίασης της συσκευής, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το τι θα πρέπει να αναμένουμε από την επόμενη συσκευή. Η μεγαλύτερη στρατηγική αλλαγή, είναι ότι το OnePlus 7 θα καταφθάσει και με έναν μεγαλύτερο αδερφό, το οποίο θα αποκαλείται OnePlus 7 Pro, ενώ έμφαση δίνεται στην οθόνη του.

Αν και η OnePlus δεν έχει αναφέρει επισήμως την τιμή του, το μοντέλο αναμένεται να κοστίζει κάπου στα ίδια επίπεδα με το Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro και iPhone XS. Θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή των πιο κορυφαίων smartphones στην αγορά, ύστερα και από την επιτυχία του OnePlus 6T McLaren edition.

Αυτό για το οποίο η OnePlus θέλει να μιλήσει αυτή τη στιγμή, είναι η νέα οθόνη στο εσωτερικό του OnePlus 7 Pro. Σύμφωνα με τον Lau, η OnePlus ξοδεύει τρεις φορές περισσότερα χρήματα στην οθόνη φέτος, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ανεβάζοντας τον πήχη στο χώρο των mobile displays. Την πρώτη φορά που την είδα ο ίδιος, έμεινα έκπληκτος, τονίζει. Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro θα είναι των 90Hz

Μέχρι στιγμής, gaming τηλέφωνα όπως το Razer Phone 1 και 2 των 120Hz και το Asus ROG Phone των 90 Hz, περιλαμβάνουν οθόνες με πιο γρήγορα screen refresh rates. Η Razer και η Asus χρησιμοποιεί πιο γρήγορα frame rates εντός παιχνιδιών, αλλά κάνοντας κάτι τέτοιο σε ολόκληρο το λειτουργικό και την εμπειρία του χρήστη, μπορεί να έχει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως έχει αποδείξει το 120 Hz iPad pro. Το ProMotion σύστημα της Apple χρησιμοποιεί μεταβαλλόμενο frame rate, χωρίς δηλαδή να ξοδεύει άσκοπα πόρους συστήματος. Ας ελπίσουμε και η OnePlus να ακολουθήσει την πρακτική αυτή.

https://twitter.com/petelau2007/status/1118534584910532608

Το νέο OnePlus 7 Pro θα είναι πιο ακριβό από το OnePlus 6T, το οποίο και εκείνο με τη σειρά του ήταν πιο ακριβό από τον προκάτοχό του. Ο Lau πλέον αντιμετωπίζει την πρόκληση να πείσει τους πιστούς οπαδούς της OnePlus, ότι μια ακόμη αύξηση στη τιμή θα αξίζει, δεδομένου του πως τα smartphones της OnePlus είχαν προωθηθεί εμπορικά στο κοινό, ως budget-friendly flagship killers. Η νέα οθόνη, είναι μια μεγάλη και επικίνδυνη επένδυση για την OnePlus, κοστίζοντας τα τριπλά από τη συνήθη τιμή των περισσότερων οθονών των smartphone συσκευών. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η OnePlus.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.