Σύμφωνα με την Green smartphones, 5.3 δισεκατομμύρια handsets θα πεταχθούν το 2022. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Green Smartphones ήθελε να ανακαλύψει τι κάνει τους χρήστες να πετούν τις συσκευές τους. Έχοντας ως βοήθεια την Google αποφάσισαν να διαπιστώσουν ποια προβλήματα συγκέντρωναν τα περισσότερα σχόλια και παράπονα.

Στη κορυφή της λίστας βρίσκεται η αδυναμία του smartphone στη φόρτιση, περίπου το 1/3 των smartphones που υπολογίζεται ότι θα πεταχθούν. Ο πιο κοινός λόγος που ένα smartphone σταματά να φορτίζει είναι προβλήματα με την θύρα φόρτιση, όπως μεγάλη ποσότητα σκόνης στο εσωτερικό της. Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι μια σπασμένη οθόνη αφής είναι ο δεύτερος πιο συχνός λόγος που ένα smartphone βγαίνει εκτός.  Η οθόνη αφής είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του smartphone.

Ο τρίτος στην κατάταξη λόγος είναι το γεγονός ότι το ηχείο δεν λειτουργεί. Άλλα προβλήματα – αιτίας που συμπληρώνουν τη λίστα είναι η υπερθέρμανση, η μη λειτουργία του μικροφώνου, η γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας, η μη λειτουργία της κάμερας, του Wi-Fi και του Bluetooth, τα volume buttons όπως και το power button, το GPS και η ασύρματη φόρτιση.

smartphones

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.