Η Σαγκάη δημιουργεί κυριολεκτικά νέα όρια στην τεχνολογία, εγκαινιάζοντας την πρώτη παγκοσμίως 10G κοινότητα επίδειξης ευρυζωνικών cloud υπηρεσιών που τροφοδοτείται από την τεχνολογία 50G-PON. Αυτή η πρωτοβουλία, μια συνεργασία μεταξύ της China Telecom Shanghai Company και της Λαϊκής Κυβέρνησης της περιοχής Yangpu, είναι ουσιαστικά ένα μέλλον γεμάτο με αστραπιαίες ταχύτητες στο διαδίκτυο και συναρπαστικές ψηφιακές εμπειρίες.

Η νέα υπηρεσία, η οποία ονομάζεται F5G-A – ενισχυμένο πλήρως οπτικό δίκτυο – χρησιμοποιεί υποδομή 50G-PON για να προσφέρει εκπληκτική ευρυζωνική cloud εμπειρία 10 Gigabit. Φανταστείτε τη λήψη μιας τεράστιας ταινίας 8K διάρκειας 2 ωρών με μέγεθος αρχείου 90GB να ολοκληρώνεται σε μόλις 72 δευτερόλεπτα. Συγκριτικά, αντίστοιχο σενάριο απαιτεί 12 λεπτά για να ολοκληρωθεί με τυπική ευρυζωνική σύνδεση 1 Gigabit. Αυτό το εκθετικό άλμα στην ταχύτητα ανοίγει τις πόρτες σε μια εντελώς νέα σφαίρα δυνατοτήτων.

Το δίκτυο 10G υπόσχεται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε διαδικτυακά. Οι κάτοικοι της κοινότητας επίδειξης μπορούν να περιμένουν να βιώσουν κρυστάλλινες, τρισδιάστατες οθόνες με γυμνό μάτι ή να απολαύσουν εκδηλώσεις που μεταδίδονται σε ζωντανή ροή με απρόσκοπτη προβολή ελεύθερης γωνίας. Το υψηλό εύρος ζώνης εξαλείφει την καθυστέρηση και επιτρέπει ομαλές, αδιάλειπτες εμπειρίες.

Η εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά δεδομένων ενδυναμώνει τις τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού, επιτρέποντας τον άμεσο συγχρονισμό για λύσεις αποθήκευσης που βασίζονται στο cloud ή τη σχεδόν στιγμιαία πρόσβαση σε μαζικά αρχεία από έναν οικιακό διακομιστή. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του cloud γίνεται πραγματικότητα με την αβίαστη συνεργασία, την επεξεργασία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και την επικοινωνία χωρίς καθυστέρηση, όλα τροφοδοτούμενα από το ισχυρό δίκτυο 10G.

Το έργο αυτό χρησιμεύει ως πρότυπο για την οικοδόμηση ενός “15λεπτου κύκλου κοινοτικής διαβίωσης” που οραματίζονται η China Telecom και η κυβέρνηση της περιφέρειας Yangpu. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στη δημιουργία ενός ακμάζοντος αστικού περιβάλλοντος όπου οι κάτοικοι θα έχουν όλα όσα χρειάζονται – εργασία, αναψυχή, εκπαίδευση και βασικές υπηρεσίες – σε ακτίνα 15 λεπτών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πρόβλημα μας σε αυτή τη χώρα και σε αυτό το site είναι πως να κατεβάζουμε ταινίες παράνομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.