Σε μια πρόσφατη δημοσίευση του στο Weibo, ο διευθυντής προϊόντων της Xiaomi, Wang Teng Thomas, αποκάλυψε την πολυαναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Redmi K70 Pro. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου, συμπίπτοντας με τη 10η επέτειο της Redmi.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο K70 Pro είναι η εντυπωσιακή “2K οθόνη δεύτερης γενιάς” που κατασκευάζεται από την TCL και υποστηρίζει μέγιστη φωτεινότητα 4000 nits. Η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτή η οθόνη προσφέρει οπτική εμπειρία που ξεπερνά τα όρια όσων είναι διαθέσιμες σήμερα στην αγορά. Αυτό οφείλεται σε βελτιώσεις στην αναπαραγωγή χρωμάτων, στο ρυθμό δειγματοληψίας αφής και στην ενσωμάτωση λύσεων προστασίας των ματιών.

Για την αντιμετώπιση των ανησυχιών που σχετίζονται με την παρατεταμένη χρήση της οθόνης του Redmi K70 Pro και την προώθηση της ευημερίας των χρηστών, η Redmi συνεργάστηκε με οφθαλμολογικά κέντρα υγείας για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων φροντίδας των ματιών. Αυτή η συνεργασία έχει ως στόχο να θέσει νέα πρότυπα για την ολοκληρωμένη φροντίδα των ματιών υπό ιατρική καθοδήγηση, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της μάρκας για την υγεία των χρηστών.

Η εξαιρετική οθόνη του K70 Pro τροφοδοτείται από το πάνελ C8 δεύτερης γενιάς της TCL. Αυτό το πάνελ φέρεται να επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ φωτεινότητας και ενεργειακής απόδοσης, επιτρέποντας την επίτευξη της εντυπωσιακής μέγιστης φωτεινότητας 4000nits. Ωστόσο, ο βαθμός στον οποίο αυτή η φωτεινότητα ισχύει σε ολόκληρο το πάνελ ή μόνο σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του μένει να επιβεβαιωθεί.

Το Redmi K70 Pro προσφέρει PWM dimming υψηλής συχνότητας 3840Hz. Αυτό το χαρακτηριστικό βελτιώνει τη συνολική οπτική εμπειρία και διαφοροποιεί τη συσκευή από τους ανταγωνιστές της. Το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με τριπλο σύστημα καμερών αποτελούμενο από την 50MP κύρια με OIS, τηλεφακό με 2x οπτικό ζουμ, και μία ultra wide. Περισσότερα για το smartphone θα βρείτε στο ακόλουθο άρθρο.

Αποκάλυψη για το Redmi K70 Pro από την ίδια τη Xiaomi, πριν το επίσημο ντεμπούτο

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.