Τα νέα τηλέφωνα της Samsung είναι σχεδόν εδώ και τα leaks πάμπολλα. Επομένως τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Θα υπάρξουν τρία μοντέλα στη σειρά Galaxy S10. Δυο θα είναι οι κορυφαίες προτάσεις της σε ιδιαίτερα ακριβές τιμές, ενώ θα υπάρχει και μια πιο οικονομική έκδοση, η οποία θα είναι το ίδιο ισχυρή όπως και τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy S10e φυσικά. Το οποίο θα διαθέτει flat οθόνη. Για να διατηρηθεί το κόστος του σε χαμηλά επίπεδα, η Samsung κάνει ορισμένες περικοπές στα χαρακτηριστικά, όπως στον σαρωτή εντός οθόνη. Αντίθετα, το Galaxy S10e θα έχει σαρωτή ενσωματωμένο κάτω από το power button.

Όπως υποστηρίζει το phonearena.com, η τοποθέτηση του σαρωτή σε εκείνο το σημείο θα είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος της Samsung στα φετινά μοντέλα. Και αυτό γιατί καθιστά δύσκολη τη χρήση του σε περιπτώσεις όπου η συσκευή βρίσκεται τοποθετημένη πάνω σε ένα τραπέζι. Και το χειρότερο; Φαίνεται ότι το power button του Galaxy S10e θα τοποθετηθεί πιο ψηλά. Και όχι στο κέντρο όπου θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τα δάχτυλα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τόσο τα Sony Xperia smartphones όπως και το Samsung Galaxy J6+ έχουν υιοθετήσει αυτό το design με ιδιαίτερη επιτυχία. Και όλα αυτά, χάρη στο γεγονός ότι τοποθετείται στο κέντρο του frame όπου μπορείς εύκολα να το φθάσεις. Όχι όμως στο Galaxy S10e.  Με τα renders και τις φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα, φανταζόμαστε ότι θα εύχεσαι να μην πέσει η συσκευή σου από τα χέρια. Όσον αφορά το μέγεθος θα είναι κάπου μεταξύ του iPhone XS και iPhone XR.

Όλα αυτά ίσως επηρεάσουν την καθημερινή εμπειρία σας με τη συσκευή. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει η Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.