Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα εγκαταλείψει το Tizen OS και θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα το Wear OS. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τουλάχιστον δύο νέες σειρές smartwatches, τα Galaxy Watch 4 και τα Galaxy Watch Active 4, με το OS της Google.

H 3C (Chinese Compulsory Certification) πιστοποίησε τέσσερα ρολόγια με 5W φορτιστή. ο πιο ενδιαφέρον όμως δεν είναι η ταχύτητα φόρτισης, αλλά ότι οι καταχωρήσεις δεν δείχνουν φορτιστή στο κουτί των smartwatches.

Οι τέσσερις εκδόσεις (δύο μεγέθη για κάθε σειρά) είναι για την κινεζική αγορά. Η Samsung διαφοροποιεί τις εκδόσεις αυτές με ένα “0” στον κωδικό μοντέλου. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, το SM-R860 είναι Galaxy Watch Active 4 των 39mm, το SM-R870 είναι το Galaxy Watch Active 4 των 43mm, το SM-R880 είναι το Galaxy Watch 4 των 41mm, και το SM-R890 είναι το Galaxy Watch 4 των 45mm.

Το πρώτο έχει 247mAh μπαταρία, βάσει πιστοποίησης, άρα τα άλλα τέσσερα που είναι μεγαλύτερα αναμένεται να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες. Ωστόσο, είναι αρνητικό ότι η κατασκευάστρια επιμένει στα 5W φόρτισης και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά δούμε να βάζει φορτιστή στο κουτί και να είναι αυτός που έχουν τα περσινά μοντέλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.