Με βάση πληροφορίες, το Xiaomi MIX Fold 3 θα διαθέτει περισκοπικό τηλεφακό. Αν αληθεύει αυτό, μπορεί να είναι το πρώτο foldable smartphone που χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία. Το MIX Fold 2 κυκλοφόρησε στην κινεζική αγορά στα μέσα Αυγούστου του 2022 και διαθέτει 8MP τηλεφακό με οπτικό ζουμ 2x.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων από τη χρήση ενός περισκοπικού μηχανισμού είναι η μεγαλύτερη εμβέλεια ζουμ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η απόσταση μεταξύ του φακού και του αισθητήρα μπορεί να επεκταθεί εγκάρσια χρησιμοποιώντας ένα πρίσμα που αντανακλά το φως σε γωνία 90 μοιρών, ευθυγραμμιζόμενο με το σώμα του τηλεφώνου, ώστε οι κατασκευαστές να μην χρειάζεται να παχύνουν το bump της κάμερας μόνο και μόνο για να τοποθετήσουν το φακό πιο μακριά από τον αισθητήρα.

Εκτός από τα νέα σχετικά με την κάμερα, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Xiaomi MIX Fold 3 παραμένουν άγνωστα. Δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς βρισκόμαστε μόλις στον Φεβρουάριο και ο ετήσιος κύκλος της συσκευής θα ολοκληρωθεί μόλις τον Αύγουστο ή σε 6 μήνες από τώρα. Ωστόσο, περιμένουμε το τηλέφωνο να είναι καλύτερο από τον προκάτοχο του που έχει 8.02 ιντσών AMOLED οθόνη με ανάλυση 2K και 120Hz ρυθμό ανανέωσης, Snapdragon 8+ Gen 1, μπαταρία 4.500mAh με 67W γρήγορη φόρτιση, και τριπλό σύστημα καμερών με 50MP κύρια, 13MP ultra wide, και 8MP 2x τηλεφακό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.