Η Huawei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα P50, τα επόμενα flagship της, μετά από πολλές αναβολές. Για κάποιο λόγο, όταν περιμένουμε το λανσάρισμα ενός τόσο σοβαρού τηλεφώνου, ακόμα και τα leaks που δεν το αφορούν ξεκάθαρα συνδέονται με κάποιο τρόπο μαζί του.

Ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ανέφερε ότι η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζει 90W γρήγορη ασύρματη ή ενσύρματη φόρτιση. Οι περισσότερες πηγές λένε ότι ίσως τα P50 την υποστηρίζουν, αλλά η 3C έχει δείξει ότι θα υποστηρίζουν μόνο 66W γρήγορη φόρτιση.

Ο CEO της εταιρείας, Richard Yu, είχε αναφέρει παλιότερα ότι έχουν δοκιμάσει φόρτιση στα 120W, ακόμα και στα 200W, όμως δεν τη χρησιμοποίησαν σε εμπορικές συσκευές γιατί φοβούνται για τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Άρα ίσως τα 90W θεωρούνται μία χαρά από την εταιρεία.

Επιπλέον, ο γνωστός leaker των Huawei προϊότων, Teme (@RODENT950), αναφέρθηκε στην ίδια φόρτιση και είπε ξεκάθαρα ότι αφορά ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Επίσης είπε ότι η Huawei ξεκίνησε τις πρώτες δοκιμές της δικής της OLED οθόνης. Θα τι δούμε στα Huawei P50; Είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.