Η σειρά Mi 10 της Xiaomi έχει ήδη αρκετά μοντέλα και σύμφωνα με νέες αναφορές σύντομα θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα με το όνομα Xiaomi Mi 10e. Το παράξενο στην όλη υπόθεση δεν είναι η διάθεση ενός επιπλέον μοντέλου στην αγορά, αλλά η καταχώρηση του εν λόγω smartphone στο Geekbech.

Το Xiaomi Mi 10e εμφανίστηκε στη γνωστή ιστοσελίδα μέτρησης επιδόσεων με 8GB μνήμη RAM, λειτουργικό σύστημα Android 10, και τον επεξεργαστή της Samsung Exynos 990 χρονισμένο στα 2.00GHz. Αναφορικά, το smartphone σημείωσε στο Single-Core test 913 πόντους και στο Multi-Core test 2.755 πόντους.

Ο συγκεκριμένος Exynos 990 έχει χαμηλότερες επιδόσεις από τον Snapdragon 865 που διαθέτει το Mi 10, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι ενδεχομένως το Xiaomi Mi 10e θα είναι ένα πιο μικρότερο μοντέλο στη σειρά, φαντάζει λογικό που η εταιρεία αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το smartphone θα κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας για τη συγκεκριμένη πληροφορία. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε, ώστε να ενημερώσουμε και εσάς άμεσα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού είναι το e και λογικά θα θέλουν να το κρατήσουν σε χαμηλή τιμή μια χαρα είναι ο 990!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.