Δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν ότι η Samsung λάνσαρε το Galaxy A24 – φυσικά, όσοι διαβάζουν Techmaniacs ξέρουν για το ντεμπούτο της οικονομικής συσκευής. Όμως, το εξαιρετικό πακέτο χαρακτηριστικών του A24 δεν είναι το μοναδικό δυνατό του σημείο.

Όπως όλα δείχνουν, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επεκτείνει ακόμα περισσότερο την πολιτική των 4 μεγάλων αναβαθμίσεων Android. Μετά το Galaxy A33, η εταιρεία πρόσθεσε στη λίστα των συσκευών που θα πάρουν 4 εκδόσεις Android και το Galaxy A24. Πρόκειται για το πρώτο A2x μοντέλο που μπαίνει στη λίστα.

Μετά την προσθήκη του Samsung Galaxy A24, έχουν μείνει ελάχιστα μοντέλα και κυρίως σειρές που δεν υπάγονται στην πολιτική των 4 μεγάλων αναβαθμίσεων Android. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις παγκόσμιες αγορές, στη λίστα δεν έχει μπει ακόμη κάποιο Galaxy A1x.

Οπότε, αν η Samsung προσθέσει στη λίστα τα Galaxy A14, τότε θα είναι η πρώτη εταιρεία που δίνει 4 εκδόσεις Android και 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας ακόμη και στο πιο φθηνό της μοντέλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.