Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συσκευές της Google, λίγες λεπτομέρειες έχουν διαρρεύσει για τον διάδοχο του Pixel Watch. Ωστόσο, αυτό ίσως αρχίσει να αλλάζει, διότι μόλις είχαμε το πρώτο σημαντικό leak για το επόμενο smartwatch του κολοσσού της αναζήτησης. Φαίνεται ότι το Google Pixel Watch 2 θα έχει νέο επεξεργαστή και βελτιωμένη αυτονομία.

Πηγές ισχυρίζονται ότι το Pixel Watch 2 μπορεί να χρησιμοποιεί chip της Qualcomm, έναν Snapdragon από την τελευταία γενιά W5, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του που έχει Exynos. Αυτό το SoC θα μπορούσε να είναι ο Snapdragon W5 Plus Gen 1 τον οποίο χρησιμοποιεί το TicWatch Pro 5 ή ο βασικός Snapdragon W5 Gen 1.

Ο Snapdragon W5 Plus Gen 1 είναι 4nm και σύμφωνα με πληροφορίες έχει τέσσερις πυρήνες A53 χρονισμένους στα 1.7GHz και GPU Adreno 702. Από την άλλη, ο Exynos 9110 του αρχικού Pixel Watch είναι ένα chip 10nm με δύο πυρήνες A53. Χάρη στο νέο SoC, το Google Pixel Watch 2 θα μπορούσε να έχει αισθητά βελτιωμένη αυτονομία.

Σύμφωνα με τις πηγές, το Pixel Watch 2 θα μπορούσε να έχει αυτονομία πάνω από μία ημέρα με ενεργοποιημένη την Always-on Display (AOD). Όταν κυκλοφόρησε το Pixel Watch, ειπώθηκε ότι προσφέρει 24 ώρες χρήσης, αλλά με απενεργοποιημένη την AOD. Η βελτίωση στην αυτονομία θα οφείλεται εν μέρει και στο Wear OS 4, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα επόμενης γενιάς smartwatches.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.