Η Google ανακοίνωσε μία σειρά από μεγάλες αλλαγές στο Gmail, που αφορούν τους χρήστες του G Suite και μετατρέπουν το app σε μία εντελώς διαφορετική εφαρμογή.

Στην ουσία, η εταιρεία ενώνει όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας της σε μία. Μέσα από ένα μόνο app οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, το Chat, το Rooms, και το Meet. Οι αλλαγές θα είναι αρχικά διαθέσιμες σε κάποιους χρήστες του G Suite και αργότερα μέσα στο έτος θα έχουν πρόσβαση σε αυτές όλοι οι πελάτες της εταιρείας.

Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε όλες τις πλατφόρμες, γιατί οι σημαντικές αλλαγές είναι συγκεκριμένες. Αρχικά, στο app του Gmail προστέθηκαν συνολικά τέσσερις καρτέλες – οι Mail, Chat, Rooms, και Meet – μέσω των οποίων ο χρήστης έχει πρόσβαση σε διαφορετικό περιεχόμενο και λειτουργίες.

Από την άλλη, η σελίδα του Gmail προσφέρει πρόσβαση σε καρτέλες όπως το “Chat”, το “Files” και το “Tasks”. Επιπλέον, καθώς ο χρήστης κάνει τις εργασίες που πρέπει, μπορεί να στέλνει μηνύματα με τους συναδέλφους του και ταυτόχρονα να ανοίγει το Meet που μπορεί να παραμένει ενεργό πάνω από οποιοδήποτε περιεχόμενο.

Gmail Meet Chat Rooms G Suite

Οι αλλαγές αυτές αφορούν τους χρήστες του G Suits. Αν η εταιρεία δει ενδιαφέρον ίσως τις διαθέσει και στους απλούς χρήστες, ή τουλάχιστον τις προσαρμόσει κατάλληλα ώστε να μην απευθύνονται αποκλειστικά σε εταιρικούς πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.