Αφού είδαμε πώς λειτουργεί το micro gimbal της κάμερας του Vivo X50 Pro, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πάντα για το design. Η εταιρεία δημοσίευσε μία αφίσα που δείχνει και τα δύο μοντέλα της σειράς. Ναι, τελικά είναι σειρά και έχει δύο μοντέλα.

Το Vivo X50 Pro έχει curved οθόνη με ελάχιστα bezels και punch hole στην πάνω αριστερή γωνία, ενώ το απλό μοντέλο έχει 2.5D με punch hole στο ίδιο σημείο. Και τα δύο μοντέλα έχουν τα κουμπιά απενεργοποίηση και αυξομείωσης της έντασης στη δεξιά μεριά.

Πάμε τώρα στο ζουμί, το module των καμερών. Το Vivo X50 Pro έχει τέσσερις κάμερες και μία από τις πιο παράξενες διατάξεις που έχουμε δει. Στην κορυφή υπάρχει η πραγματικά τεράστια κάμερα με το micro gimbal, ακριβώς από κάτω βλέπουμε δύο ακόμα αισθητήρες, και στο τέλος τον περισκοπικό τηλεφακό που έχει δυνατότητα 60x hybrid zoom.

vivo x50 pro poster

Το μικρό, έχει κάπως πιο λογικό module. Στην κορυφή από ένα στενόμακρο ορθογώνιο module η Vivo έβαλε τη βασική κάμερα, από κάτω υπάρχουν δύο ακόμα αισθητήρες παρόμοιοι με αυτούς του Vivo X50 Pro και κάτω από το τριπλό setup βλέπουμε ένα ορθογώνιο που δεν φιλοξενεί περισκοπική κάμερα. Το ξέρω σε ξεγέλασε στη αρχή, αλλά είναι κανονικός αισθητήρας τοποθετημένος σε ορθογώνια οπή, έτσι για να διατηρηθεί το design.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.