Τα Xiaomi Mi MIX επιστρέφουν σιγά σιγά στην αγορά – ως MIX, με τα Xiaomi MIX 4 και MIX Fold. Η εταιρεία δεν σκοπεύει να βάλει ξανά στον πάγο αυτή τη σειρά, απόλυτα λογικό. Σύμφωνα με αναφορές, η κινέζικη κατασκευάστρια εργάζεται σε ένα νέο smartphone MIX.

Ο δημοφιλής leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ανέφερε ότι η δεύτερη γενιά MIX Fold, ένα νέο μέλος της σειράς Xiaomi MIX, θα κάνει το ντεμπούτο της το 2ο τρίμηνο του 2022, το νωρίτερο. Αυτό θα είναι το δεύτερο foldable smartphone της εταιρείας.

Νωρίτερα, ο Ross Young, ανακοίνωσε ότι το μέγεθος της οθόνης της δεύτερης γενιάς των MIX Fold θα είναι 8.1 ίντσες. Αυτό είναι συγκρίσιμο με την οθόνη του iPad mini 6 που έχει μέγεθος οθόνης 8.3 ιντσών.

Όχι μόνο αυτό, η δεύτερη γενιά του Xiaomi MIX Fold έχει επίσης design διπλής οθόνης. Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική οθόνη υποστηρίζουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν είχε η προηγούμενη γενιά – η εσωτερική οθόνη δεν έχει υψηλό refresh rate.

Επιπλέον, η δεύτερη γενιά του MIX Fold αναμένεται να αναβαθμιστεί με νέα οθόνη LTPO. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη θα μπορούσε να υποστηρίξει τον ολοένα και πιο δημοφιλή μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, η δεύτερη γενιά Xiaomi MIX Fold θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm. Φυσικά, αυτό το flagship smartphone θα διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση και μπαταρία αξιοπρεπούς χωρητικότητας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.