Μόλις πριν από λίγες ημέρες παραγγείλαμε από το temu και διαπιστώσαμε ότι το tracking που μας έδωσε ήταν από Box Now. Οι αποστολές όπως έχουμε παρατηρήσει από πολλές αναφορές χρηστών έχουν ξεκινήσει από τον Ιανουάριο κιόλας να έρχονται με την εν λόγω μέθοδο αποστολής.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι το Temu θα επιβαρύνει και άλλο τις ήδη επιβαρημένες θυρίδες του box now καθώς δυο θυρίδες αναφέρονται ως με περιορισμένη διαθεσιμότητα κοντά στη περιοχή μας.

Vodafone: Τώρα θυμήθηκε τον ΦΠA και το Φόρο κινητής τηλεφωνίας – Οι αυξήσεις

Με ποια μέθοδο αποστολής θα στείλει το Temu δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Προφανώς έχει να κάνει με το αν έχεις θυρίδα box now κοντά στο σπίτι σου και σε απόσταση μερικών μέτρων χωρίς να γνωρίζουμε το όριο. Συγκεκριμένα στην επαρχία, και σε περιοχή που είναι χαρακτηρισμένη ως δυσπρόσιτη, δυο αποστολές έχουν έρθει με ACS και μια με Courier Center. Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Πειραιά ήρθε με box now όπως βλέπουμε και στο screenshot.

tip: Έχουμε παρατηρήσει ότι αν αφαιρέσεις την εφαρμογή και φτιάξεις νέους λογαριασμούς με διαφορετικό email δείχνει μεγαλύτερη έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα, δηλαδή σε αναγνωρίζει για νέο πελάτη. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το link για 100 ευρώ coupn bundle όπως το αναφέρει.

temu box now

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω παραγγείλει πριν από δύο μήνες και ακόμη να έρθουν Τελικά μου φαίνεται ότι είναι μεγάλη απάτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.