Το Temu όπως όλοι γνωρίζουμε, είχε ένα ελάχιστο όριο παραγγελίας της τάξεως των 15 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς έγινε η αλλαγή αλλά πλέον αυτό έχει αυξηθεί και άλλο στα 25 ευρώ. Το κατάστημα προσφέρει κυριολεκτικά τα πάντα ή καλύτερα αυτά που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι αλλά το ελάχιστο όριο παραγγελίας μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί.

  • Κατεβάζεις από εδώ την εφαρμογή του Temu αν δεν την έχεις ήδη στο smartphone σου
  • Συνδέεσαι στον λογαριασμό σου και πας στην ενότητα You.

Σου εμφανίζει το προφίλ σου και επιλέγεις το εικονίδιο με τα ακουστικά. Πιέζεις το Contact us. Μόλις το κάνεις θα ανοίξει η συνομιλία με bot όπου θα γράψεις remove minimum order. Ακριβώς από κάτω θα σου απαντήσεις ότι στα πλαίσια προστασίας του πλανήτη και για να μειώσουμε τις συσκευασίες βάζουμε ένα ελάχιστο όριο. Ωστόσο μας έδωσε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε το περιορισμό έχοντας επιλογή Remove the restriction. Δεν γνωρίζουμε αν θα το κάνει σε όλους.

Σημείωση: σε παλαιούς λογαριασμούς μπορεί να μην παίζει όριο σε νέους όμως έχει όριο τα 25 ευρώ, το διαπιστώσαμε μόλις σήμερα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μολις μου εδωσες ιδεα για αρθρο να πω και τη δικια μου εμπειρια! Σε μενα δουλεψε παντως

  2. Σήμερα 07/05/2024 σε μένα είχε ελάχιστο όριο τα 20 ευρώ. Μου έβγαλε κάποια μυνήματα ότι είναι κακό να κάνω remove το συγκεκριμένο restriction αλλά εν τέλει και μετά απο 2-3 confirmations του τύπου click here if you really want to remove the restriction φαίνεται ότι ο περιορισμός των 20 ευρώ πλέον δεν ισχυεί.

  3. Δούλεψε για 20 ημέρες. Μετά επανήλθε στα 20€.Χρειαζεται αντίδραση. Το Aliexpress έχει όριο 10€ και περισσότερα προϊόντα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.