Η Google είχε ανακοινώσει Youtube Go πίσω στο 2016, έχοντας ως στόχο τις low end συσκευές και χρήστες όπου η πρόσβαση  στο internet είναι ακριβή. Το app προσέφερε πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, προσφέροντας μεταξύ άλλων offline downloads σε διάφορα επίπεδα ανάλυσης, μικρό μέγεθος εγκατάστασης  και την εξαιρετική, μεταξύ άλλων δυνατότητα τοπικού διαμοιρασμού video χωρίς χρήση δεδομένων.

Η Google ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι το Youtube Go app θα σταματήσει να υποστηρίζεται από τον Αύγουστο του 2022. Η εταιρεία, αναφέρει, ότι αρχικά το Youtube Go app είχε κάνει το ντεμπούτο του για περιοχές με όχι τόσο καλή σύνδεση στο internet υψηλές τιμές και γενικώς για low end μοντέλα. Ωστόσο όμως τώρα, έχει φέρει πολλές βελτιώσεις στο κυρίως Youtube app για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών σε αυτές τις περιοχές.

Η Google για να δικαιολογήσει την απόφασή της, επισημαίνει ότι το κυρίως Youtube app προσφέρει καλύτερη εμπειρία και χαρακτηριστικά που δεν είναι διαθέσιμα στο Youtube Go. Τέτοια χαρακτηριστικά είναι το dark mode και η δυνατότητα comment/post/create περιεχομένου.

MIUI FPS counter : Πως ενεργοποιούμε τον FPS counter σε ένα Xiaomi smartphone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.