Η μετάβαση στη νέα Nova προχωράει και όπως έχει ανακοινωθεί στις 11 Ιανουαρίου αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ήδη αν κάποιος χρήστης πλοηγηθεί στο Wind.gr θα διαπιστώσει ότι αυτό δεν είναι εφικτό και γίνεται ανακατεύθυνση στο nova.gr. Παράλληλα, το Nova.gr έχει όλες τις απαραίτητες λύσεις στις απορίες που θα έχει ο χρήστης, τι θα ισχύσει για συμβόλαια, αριθμούς εξυπηρέτησης, γενικώς τα πάντα.

Τουλάχιστον, όσον αφορά τη καρτοκινητή, ο χρήστης θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί κανονικά τις εφαρμογές MyF2Go και Q χωρίς να αλλάζει κάτι προς το παρόν στον τρόπο που ενεργοποιείς πακέτα. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε συνεχώς με άρθρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Nova.gr αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη μετάβαση. Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τις νέες ενοποιημένες πλέον υπηρεσίες.

Για όσους θέλουν να κάνουν ανανέωση το Simplefi On the Go μπορούν να το κάνουν εδώ.

Wind: Το νέο όνομα δικτύου που θα εμφανίζεται στο κινητό σου – Δωρεάν η αλλαγή SIM αν χρειαστεί

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.