Η Samsung λάνσαρε τα Galaxy Buds Live τον Αύγουστο και τράβηξε την προσοχή του κοινού με το περίεργο design τους, που όμως δεν άρεσε σε όλους. Φαίνεται λοιπόν ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και κάνει στροφή στον σχεδιασμό των παλιών Buds και Buds+, τουλάχιστον για τα επερχόμενα Samsung Galaxy Buds Pro.

Μία αναφορά λέει ότι η επόμενη γενιά TWS ακουστικών της νοτιοκορεάτικης εταιρείας θα έχει παρόμοιο in-ear design με τα παλαιότερα μοντέλα της. Όπως και τα Buds Live τα νέα ακουστικά θα έχουν Active Noise Cancellation, αλλά ο σχεδιασμός τους θα προσφέρει καλύτερη εφαρμογή και πιο αποτελεσματική μείωση θορύβου.

Η ίδια αναφορά λέει ότι τα Samsung Galaxy Buds Pro θα έχουν βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου με καλύτερο ambient mode το οποίο θα επιτρέπει στους εξωτερικούς ήχους να φτάνουν στο αυτί δυνατοί και καθαροί.

Προς το παρόν δεν ξέρει κανένας πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά οι φήμες λένε ότι η εταιρεία θα λανσάρει τα Samsung Galaxy Buds Pro μαζί με τα Samsung Galaxy S21 το 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.