Η Google δεν προσφέρει πλέον προς πώληση τα Pixel 3 και 3 XL στο online κατάστημα της. Την ανακάλυψη έκανε το Android Police, και λίγο αργότερα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η Google σταματά την πώληση των τρίτης γενιάς smartphones της.

Ακόμα και αν κάποιος καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στις σελίδες πώλησης των Pixel 3 και 3XL – οι καταχωρήσεις των οποίων δεν εμφανίζονται στα μενού του Google Store – θα διαπιστώσει ότι όλες οι εκδόσεις, σε όλους τους παρόχους, είναι “Out of stock”.

Η Google είχε ανακοινώσει ότι τα Pixel 2 και 2XL είναι out of stock πέρυσι νωρίς τον Απρίλιο. Οπότε, χρονικά η διακοπή της πώλησης των Pixel 3 και 3 XL μοιάζει σωστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρότερα μοντέλα της σειράς, τα Google Pixel 3a και 3a XL είναι ακόμη διαθέσιμα προς πώληση.

Τέλος, ο εκπρόσωπος της Google συμβουλεύει όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα Pixel τρίτης γενιάς να το αγοράσουν από το Best Buy και το B&H, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχουν ακόμη κάποιο απόθεμα. Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος θέλει ένα Pixel 3 μπορεί να αγοράσει το 3a ή το 3a XL που πουλάει ακόμη η ίδια η Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.