Ο Ming-Chi Kuo δημοσίευσε την τελευταία του ανάλυση για την κατάσταση της αλυσίδας εφοδιασμού της Apple. Σύμφωνα με την έκθεση, ο επεξεργαστής A16 θα είναι αποκλειστικός για τα τηλέφωνα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, κάτι που δεν είναι νέα πληροφορία, όμως αυτό που είναι νέο ως δεδομένο είναι ότι η Apple θα αυξήσει το ποσοστό των flagship προς τα non-flagship chips στο 60%.

Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αναμένει να πουλήσει περισσότερα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max και θα προσαρμόσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ το δίδυμο των απλών μοντέλων της επερχόμενης σειράς smartphones του αμερικανικού κολοσσού θα αποτελούν δευτερεύουσα προτεραιότητα της εταιρείας, που θα προσπαθήσει να προωθήσει όσο μπορεί τα ακριβότερα μοντέλα.

Χάρη στην αυξημένη αναλογία, οι προμηθευτές εξαρτημάτων αναμένεται επίσης να σημειώσουν ετήσια ανάπτυξη. Οι Sony, Largan, και LG Innotek, είναι πιθανό να έχουν 20-30% περισσότερα έσοδα, σε σύγκριση με τις παραγγελίες του περασμένου έτους. Ο Kuo ανέφερε ότι τα προϊόντα της Sony – ως κατασκευαστή αισθητήρων, και της LG Innotek – ως κατασκευαστή του color correction matrix, θα εμφανίζονται μόνο σε συσκευές iPhone 14 Pro και 14 Pro Max, πράγμα που σημαίνει ότι τα απλά 14 δεν λαμβάνουν την υποσχόμενη αναβάθμιση κάμερας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.