Το Netflix εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα να αλλάξει τα συνδρομητικά του πακέτα. Είχαμε ακούσει πως θα προσφέρει και ένα πακέτο που θα είναι δωρεάν, αλλά με διαφημίσεις. Τώρα, βλέπουμε πως το basic plan του Netflix, των €7.99, αρχίζει να αφαιρείται από τις επιλογές των χρηστών, στις πρώτες χώρες.

Αν ο χρήστης θέλει ένα φθηνό πακέτο, θα μπορεί να αγοράσει το ad-based πλάνο, με €5.99, που στην ουσία είναι το βασικό πακέτο, απλά με διαφημίσεις. Το αμέσως επόμενο πακέτο είναι το FHD, με €10.99 για την χώρα μας, ενώ το 4Κ κοστίζει €13.99.

Τώρα, αρκετοί χρήστες του Reddit ανεβάζουν φωτογραφίες από την εφαρμογή, που τους λέει πως μετά τις 13 Ιουλίου, το basic plan που έχουν θα σταματήσει να ισχύει και πως θα πρέπει να μεταβούν, είτε το πλάνο με τις διαφημίσεις, είτε στο αμέσως επόμενο, που είναι το FHD.

netflix basic plan

Μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι χρήστες του Netflix που πήραν αυτή την ειδοποίηση είναι από Καναδά και ΗΠΑ, όμως πιθανότατα θα έρθει και στις υπόλοιπες χώρες σύντομα. Τον Ιανουάριο, το Netflix ανακοίνωσε ότι αφαιρεί το επίπεδο για τους υπάρχοντες συνδρομητές στο το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, ξεκινώντας από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η σελίδα τιμολόγησης του streamer τόσο στον Καναδά όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αναφέρει ότι το “Βασικό σχέδιο έχει διακοπεί” και ότι “μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιό σας ανά πάσα στιγμή”.

netflix basic plan

Το Netflix θεωρεί πως οι χρήστες θέλουν ποιο ποιοτικό περιεχόμενο που κοστίζει. Βέβαια, μια άλλη λύση θα ήταν να κόψει τις παραγωγές σκουπιδιών που διαθέτει και να επενδύσει αυτά τα χρήματα σε καλύτερες και πιο αξιόλογες παραγωγές. Το Netflix έχει βγάλει πολλές σειρές και ταινίες που είναι αριστουργήματα. Αν σταματούσε τα reality που έχει γεμίσει την πλατφόρμα του και συνέχιζε να δημιουργεί πρωτότυπες και δυνατές σειρές, τότε θα είχε και κάποιο νόημα να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για το μεγαλύτερο πακέτο.

Η ασφαλιστική ικανότητα στο gov.gr wallet

Τώρα, αν θέλω να κάνω διακοπές για διαφημίσεις, έχω το YouTube και την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.