Μεγάλο χτύπημα στη παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών πέτυχαν οι ομάδες antipiracy των δυο συνδρομητικών καναλιών, της Nova και Cosmote TV. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πιο εκτεταμένη επιχείρηση φραγής πειρατικών IP, που είχε ως αποτέλεσμα να επηρεαστούν χιλιάδες τελικοί απλοί χρήστες και πελάτες παράνομης πρόσβασης σε συνδρομητικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, μπλοκαρίστηκαν εκατοντάδες ips από πειρατικά δίκτυα τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συνδρομητικές πλατφόρμες είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν τις δυναμικές δράσεις για την προστασία του οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παράνομη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών, επισύρει τόσο για τους παράνομους παρόχους περιεχομένου όσο και για τους τελικούς χρήστες, αυστηρές ποινές και πρόστιμα, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.