Εκτός και αν κάνουμε πολύ σοβαρό λάθος, έχουμε παρατηρήσει ότι τα σταθερά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας σε δυο παρόχους έχουν εξαφανιστεί από τις ιστοσελίδες τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο σταθερό της Watt n Wolt που μέσα στον Φεβρουάριο μάλλον θα είχε φύγει από την σελίδα, ενώ και το Nrg Fixed 4U δεν μπορεί να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο site της NRG. Αν πας εδώ λέει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη σελίδα.

Αν κάποιος πάλι κοιτάξει το site της Watt n Wolt για παράδειγμα θα διαπιστώσει ότι όλα είναι ρητροπρογράμματα. Μακριά από το Zero, λέει ρεύμα σε τιμή κόστους, η χονδρεμπορική αυτή τη στιγμή είναι στο θεό. Η κατάσταση είναι απελπιστική και για ακόμη μια φορά θα τονίσουμε ότι αν δεν έχεις κάνει κάτι με το ρεύμα σου κάνε άμεσα. Αν έχεις οφειλές στον τωρινό πάροχο και θέλεις να φύγεις, κάνε έναν διακανονισμό, πλήρωσε την πρώτη δόση και σαν δικαιολογητικό εξόφλησης λογαριασμού του προηγούμενου παρόχου επισύναψε την απόδειξη πληρωμής της δόσης μαζί με την ανάλυση του διακανονισμού.

Κάνε οπωσδήποτε κάτι, είναι καλύτερο από το να το αφήσεις. Δες εδώ ένα χρήσιμο excel που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά από το insomnia.gr και είναι ενημερωμένο μέχρι 25/2. Και φυσικά, πάντα να διαβάζεις του όρους του προγράμματος που υπογράφεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.