Μία νέα φήμη από γνωστό leaker στο Twitter έχει κάποια άσχημα νέα για όσους αντιπαθούν τη σειρά των chipset Exynos της Samsung. Σύμφωνα με την πηγή, στο τρέχον στάδιο ανάπτυξης, η Samsung σχεδιάζει ολόκληρη η σειρά Galaxy S25 να χρησιμοποιεί τα Exynos SoC της εταιρείας, πιθανώς τον μη ανακοινωμένο Exynos 2500. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα Galaxy S μοντέλα σε όλες τις χώρες θα έχουν Exynos.

Από την άλλη πλευρά, τα Galaxy Z Fold 7 και Galaxy Z Flip 7 θα χρησιμοποιούν μόνο chipset Qualcomm Snapdragon – το 8 Gen 4, κατά πάσα πιθανότητα, ενώ η σειρά Galaxy A entry-level και mid-range θα έχει ένα μείγμα SoC από MediaTek και Samsung το 2025.

Βρισκόμαστε πολύ μακριά από την κυκλοφορία όλων αυτών των συσκευών, οπότε καλό είναι να λάβουμε τη φήμη υπόψη με κάποια επιφύλαξη. Αν και ο leaker είναι έγκυρος, πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία των εν λόγω smartphones, ακόμα και των Samsung Galaxy S25 που θα κάνουν ντεμπούτο πρώτα μέσα στο έτος.

Ακόμα και αν όλα αυτά είναι αληθινά και επαληθευτούν, να θυμάστε ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα μπορεί να κάνει ο Exynos 2500. Ίσως τελικά να ξεπεράσει τη σειρά Snapdragon 8; Έχουμε δει πιο παράξενα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο των κινητών στο παρελθόν, οπότε μην το αποκλείετε τίποτα πριν δείτε τα τελικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, αν αυτό συμβεί, γιατί τα foldables θα “τιμωρηθούν” και θα πάρουν Snapdragon; Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτού του είδους η στρατηγική έχει πολύ νόημα για εμάς, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο πράγμα για την τρέχουσα τακτική των Exynos-Snapdragon στα Galaxy S και ειδικότερα στην οικογένεια των Galaxy S24.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.