Αποχωρεί από μια βασική επιχειρηματική αγορά η Klarna όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα από το Klarna Checkout, καθώς δημιουργούσε συγκρούσεις συμφερόντων με εταιρείες όπως όπως η Adyen NV ή η Stripe Inc.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloomberg, μια κοινοπραξία επενδυτών με επικεφαλής τον Kamjar Hajabdolahi συμφώνησε να αποκτήσει το τμήμα Klarna Checkout σε μια συμφωνία που την αποτιμά στα 5,4 δισ. κορώνες (520 εκατ. δολάρια).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Klarna προσφέρει αυτή τη στιγμή δυο τρόπους στους εμπόρους για να προσφέρουν αυτοί με τη σειρά τους υπηρεσίες πληρωμών στους πελάτες τους. Με το klarna Checkout ο έμπορος συνεργάζεται απευθείας με την Klarna για για να καταστήσει τις προσφορές της εταιρείας διαθέσιμες στον ιστότοπό του. Αλλά οι έμποροι θα μπορούσαν επίσης να συνεργαστούν με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών, όπως η Stripe ή η Adyen, για να καταστήσουν τις προσφορές της Klarna διαθέσιμες.

Έτσι πουλώντας το Klarna Checkout η εταιρεία μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στη συνεργασία με τα κανάλια διανομής χωρίς προστριβές και ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το KLARNA Μπορούμε να αγοράζουμε αυτό που χρειαζόμαστε με ευκολία και χωρίς σκέψη. Αν σταματήσει θα μειωθεί η αγοραστική δύναμη. Μας εξυπηρετούσαν οι τρεις δώσεις . Άρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε αγορές με μεγάλα ποσά. Κρίμα γιατί βοηθούσαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Λόγω των μικρών νησιών και συντάξεων θα είναι αδύνατον να κάνουμε αγορές νευρίτης. Μακάρι να συνεχιστεί.

  2. Το χρησιμοποιήσα αρκετές φορές κ ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Κρίμα εάν δεν συνεχίσει μας έχει βοηθήσει πολύ που είμαστε χαμηλόμισθοι.

  3. Γιατι αφηνετε ασαφιες και παραπληροφορειτε ;;;; Αυτο αφορα τις επιχειρησεις και οχι τους καταναλωτες !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.