Οι εταιρείες που δεν παρέχουν φορτιστή μέσα στο κουτί των smartphones, ή και τον tablets τους, αυξάνονται. Η Ευρώπη πιέζει προς τη χρήση ενιαίας θύρας και τη μείωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων. Επίσης, η εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν τις επιπτώσεις των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους στο περιβάλλον. Η Samsung έκανε την αρχή με τα flagship smartphones της, μετά ακολούθησαν τα tablets της, και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία δεν θα προσφέρει φορτιστή σε κάποια ή όλα τα μοντέλα των σειρών Galaxy A, M, και F.

Διάφορες πηγές αναφέρουν την αφαίρεση του φορτιστή. Ο γνωστός tipster Sudhanshu Ambhore δηλώνει ότι ευρωπαίοι πωλητές επιβεβαιώνουν ότι τα Galaxy A13, A23, M23, και Μ33, που ανακοίνωσε πρόσφατα η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια δεν θα έχουν φορτιστή στο κουτί. Στη σελίδα του A23 αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο 25W φορτιστής πωλείται χωριστά. Από την άλλη, στη σελίδα του A52 δεν υπάρχει καμία αναφορά ή ειδική σημείωση που έχει σχέση με τον φορτιστή που περιέχει το κουτί του τηλεφώνου ή μπορεί κάποιος να αγοράσει χωριστά.

Μετά, ο tipster Yogesh Brar δήλωσε ότι τα επερχόμενα μοντέλα των σειρών Samsung Galaxy A και Μ δεν θα έχουν φορτιστή στο κουτί. Επίσης, λίγο πριν από αυτό είχε αποκαλύψει ότι ούτε το Galaxy F23 θα περιέχει φορτιστή στο κουτί. Οπότε, φαίνεται ότι μετά τη σειρά S και τη Z, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα αφαιρέσει τον φορτιστή και από όλες τις άλλες σειράς της. Τώρα, αν θα το κάνει σταδιακά ή αν θα εφαρμόσει την αλλαγή σε όλα τα X3 μοντέλα, θα το δείξει ο χρόνος και θα το ξέρουμε σίγουρα πριν το τέλος του 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.