Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Τα πάντα έχουν αρχή και τέλος, και αυτό ισχύει ακόμα και για την εντυπωσιακή πολιτική ενημερώσεων της Samsung, η οποία επεκτείνεται διαρκώς σε περισσότερο και πιο οικονομικά Galaxy smartphones και tablets.

Ορισμένες συσκευές του νοτιοκορεάτικου κολοσσού έφτασαν στο τέλος της ζωής τους, τουλάχιστον για την εταιρεία. Συγκεκριμένα, τα Galaxy A10, Galaxy A40, και Galaxy A20 δεν θα λάβουν άλλες ενημερώσεις.

Οι τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας που έλαβαν τα δύο πρώτα Galaxy smartphones είναι αυτές του Μαρτίου 2023, ενώ το A20 σταμάτησε να λαμβάνει update μετά τη λήψη των security patch του Δεκεμβρίου 2022.

Εκτός από τα τρία smartphones, στο τέλος της ζωής τους έφτασαν και τα Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab A10.1, και Galaxy Tab A with S Pen. Οι τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας του Tab S5e ήταν αυτές του Νοεμβρίου 2022 και του Tab A10.1 εκείνες του Δεκεμβρίου 2022, ενώ το Tab A with S Pen έλαβε αυτές του Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.