Αλλάζουν όλα όπως φαίνεται στο πεδίο της καταμέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς από εδώ και στο εξής καταργούνται οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος. Όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει ο Σκυλακάκης, ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον τις καταναλώσεις κάθε μήνα, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στους έναντι και εκκαθαριστικούς λογαριασμούς.

Δώσαμε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και από τους πρώτους μήνες του 2024 -θα δούμε σε ποιο μήνα θα γίνει- ο ΔΕΔΔΗΕ να μετράει πλέον κάθε μήνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας.

Ο Υπουργός τονίζει ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για να πυκνώσει τις επισκέψεις σε όλα τα ρολόγια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάλογα με τον πάροχο στον οποίο βρίσκεσαι, δίνεται οι δυνατότητα καταχώρησης ενδείξεων από εσένα για να βγαίνουν έναντι με την πραγματική σου κατανάλωση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ούτε καν κατάλαβες τι σημαίνει αυτό! Είναι ακόμα χειρότερο από την “τακτική” που ίσχυε ως σήμερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.